۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
دانشگاه جهرم
صفحه اصلی
دومين همايش و نمايشگاه روش هاي افزايش ماندگاري فرآورده هاي غذايي”  “TECHNO  FOOD 1395/10/12
دومين همايش و نمايشگاه روش هاي افزايش ماندگاري فرآورده هاي غذايي” “TECHNO FOOD
دومين همايش و نمايشگاه روش هاي افزايش ماندگاري فرآورده هاي غذايي TECHNO FOOD2 در تاريخ 9 الي 10 اسفند 95 در تهران برگزار ميگردد.
مهلت ارسال مقالات:15/11/95
جهت كسب اطلاعات بيشتر به وب سايت زير مراجعه فرماييد:
TECHNOFOOD.ORG
تعداد بازدید: 3
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
تمامي حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه جهرم مي باشد و هرگونه كپي برداري غيرمجاز است.
Powered by DorsaPortal